ליעוץ מקצועי חינם התקשר: 03-3727765 או השאירו פרטים ואחד מנציגינו יחזור אליכם בהקדם
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
מעוניינים ביעוץ לימודים
חינם מנציג מכללת מישלב- סניף תל אביב?
השאר פרטים ונציג מכללת מישלב- סניף תל אביב יחזור אליך בהקדם!
קבלו יעוץ ללימודים
מעתה ניתן לקבל
יעוץ לימודים גם בטלפון


מכללת מישלב- סניף תל אביב באנר

חזרה למסלולי לימוד

קורס ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה

מבנה
הלימודים

מתחילת המילניום השלישי נראה כאילו כל ענף ההסעדה משתנה מקצה לקצה. הטעם הטוב של הישראלי מיישר קו
עם הרמות המקובלות באירופה ובאמריקה ועם השינוי באות הדרישות. עלויות של מנה המוגשת לסועדים כוללת בתוכה מרכיבים כלכליים, בסכום זה יש לכלול מרכיבים רבים ולשמור על איכות גבוהה של מזון, זאת משום שאיכות המזון המוגש לעובד במקום העבודה חשובה הרבה יותר ממה שנראה לעין.


מטרת קורס ניהול מטבח מוסדי 
הקניית ידע נרכש לניהול מטבח מוסדי, בקנה מידה קטן כגדול, הן בתחום הכלכלי והן בתחום הנעת עובדים. הכרת השוק, הטכניקות והחידושים הקיימים בו והשתלבות נכונה ומהירה בשוק התחרות, תוך ניצול מירבי של המשאבים העומדים לרשותם.

צוות המרצים
הקורס יועבר ע"י צוות מרצים בעלי הסמכה עיונית ומעשית מהמומחים והמוכרים  בתחום.
מרכז הקורס: אילן רוברג, שף ומרצה בכיר ( יו"ר איגוד השפים) (ל)
 
נושאי הלימוד
 פרק א´- מבוא
מהות המטבח המוסדי
מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים
מגמות חדשניות במטבח המוסדי
פרק ב´- תכנון המטבח
מבנה המטבח
ציוד וכלים
אחזקת ציוד
פרק ג´- תפריטים
תכנון תפריט
סוגי תפריט- תפריט חודשי
שיטות בישול קלאסית ומודרנית
פחת מזון
פרק ד´- תכנון העבודה במטבח
כח אדם נדרש
תימחור התפריט
מדידת עבודה
פרויקט
פרק ה´- ניהול וארגון
ניהול פיננסי
ניהול המלאי ובקרת מזון
ניהול החשבונות
פיתוח עסקי מזון
פרק ו´- דינים
דיני עבודה
דיני עסקים + יזמות עסקית
דיני חוזים
פרק ז´- תברואה
חוקים ותקנות
תברואת מזון
בקרת איכות
שימורי מזון
פרק ח´- שירות
סוגי שירות
טיפול בתלונות
תזונה

שכר לימוד
שכר הלימוד כולל תיק עם חומר מקצועי במסלול בוקר כולל ארוחת צהריים


הערות
הוראות מס הכנסה בקשר להדרכה והשתלמות מיקצועית לעובדים , קובעות שכאשר העובד נשלח מטעם המפעל/ המוסד לצורך הכשרה והשתלמות לשם שמירת רמתו המיקצועית או לשיפור אופן פעולתו . יחשב תשלום שכר הלימוד ע"י המפעל / המוסד כהוצאה מוכרת ואין ההשתלמות נחשבת כהטבה זקיפה המחייבת את העובד בתשלום מס

משך
הלימודים

מסלול בוקר – 18 מפגשים אחת לשבוע בין השעות 09:00-15:00
מסלול ערב – 25 מפגשים אחת לשבוע בין השעות 15:30-20:30

תעודה /
הסמכה

לעומדים בדרישות הקורס בהצלחה תוענק תעודת "ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה" מטעם מכללת מישלב

תנאים

קורס ניהול מטבח מוסדי מיועד למנהלי מערכות הזנה, קבלני מזון, אקונומים, מנהלי מטבחים, מנהלי חברות קייטרינג. מנהלים הנדרשים לשרותי הסעדה או מפריטים שירותים אלה.

המומחים שלנו כאן בשבילכם
מי אנחנו
אנחנו אנשי תוכן בתחום ההשכלה שחוקרים מידי יום את עולם הלימודים וכותבים עליו בהרחבה. במסגרת פעילותנו אנו עומדים בקשר רציף עם בתי ספר, מכללות וחלק מן האוניברסיטאות ומתעדכנים בדבר ימים פתוחים, תחומי לימוד חדשים, מקצועות מבוקשים, תנאי קבלה, הרשמה ועוד.

כחלק מן השירות, פורטל לימודים מספק הכוונה עבור גולשים למגוון מוסדות ברחבי הארץ ומידע אודות תחומי לימוד שונים. מטרתנו היא להוות את הצומת הנכונה ביותר בה נפגשים בתי ספר ומוסדות אקדמיים מצד אחד וגולשים שרוצים ללמוד מן הצד השני.

השירות שאותו אנו מציעים הינו ללא עלות, והוא משלב יחס אישי, סבלנות, היכרות עם עולם הלימודים ועבודה מול מגוון מוסדות לימודיים שונים בישראל. מלאו פרטיכם באחד מטפסי צור הקשר ואחד מנציגנו יחזור אליכם בהקדם עם הסבר על מוסדות הלימוד השונים הקיימים באתרנו וכן על מידע נוסף כמו בנושא טיסות זולות. ניתן באותה מידה ליצור איתנו גם קשר טלפוני במספר הטלפון: 03-3727765.
פורטל לימודים
מאמרים אחרונים
מוסדות לימוד מובילים
X
יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור גם בטלפון 03-3727765